Результаты поиска по запросу "ет тағамдары":

  1. Ет тағамдары — Уикипедия

    Ет тағамдары - еттен, ет өнімдерінен көптеген қою тағам түрлері дайындалады. Мұндай тағамдардағы гарнир массасы 100-200 г-ға дейін, ал тұздығы 50-100 г болады. Тұтынушыға таратылған қою тағамның температурасы 65° С-тан төмен болмауы...

    kk.wikipedia.org

  2. Koshpendiler :: Ет тағамдары

    • Жая – жылқы етінің аса кәделі мүшелерінің бірі.
    • Сорпаның дәмін келтіру үшін әр түрлі сүт тағамдары (кұрт, қатық, сүзбе) қосылады.

    koshpendi.kz

  3. ет тағамдары | Казахско-русский словарь

    • Казахско-русский словарь ет тағамдары. ет тағамдары. Основная словарная статья

    sozdik.kz

  4. Ет тағамдары - Wikiwand

    • For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Ет тағамдары.
    • Ет тағамдары. Connected to: {{::readMoreArticle.title}}.

    www.wikiwand.com

  5. ет тағамдары | Казахско-русский словарь

    • Казахско-русский словарь ет тағамдары. ет тағамдары. Основная словарная статья

    sozdik.kz

  6. Ет тағамдары - Аспаз жобасы

    • Ыстық тамақ рецептері. Таңғы ас.
    • Ет тағамдары. Тауық етіне көкөністер қосып тағам жасаймыз. admin - 31.03.2013.

    baribar.kz

  7. Презентация по казахскому языку на тему Ет тағамдары

    • Ет тағамдары. Еттен түрлі тағамдар жасайды. Қазақтың басты ұлттық тағамы – ет. Етін жеп, сорпасын ішеді.

    infourok.ru

  8. "Ет тағамдары" қазақ тілінен 4 сыныпқа арналған сабақ жоспары

    Сабақтың тақырыбы: Еттен жасалған тағамдар. Сабақтың мақсаты. 1.Тақырып бойынша мәтіннің мазмұнын аша алады. 2.Оқушыларды іздемпаздыққа баулу, тіл байлығын жетілдіру.

    infourok.ru

  9. Ет (тағам) — Уикипедия

    Ет немесе Қазақша ет – қазақ халқының еттен дайындалатын ұлттық тағамы. Тойға немесе қонақасыға көбінесе қой сойылады. Қой еті жіліктегенде 13 мүшеге бөлінеді.

    kk.wikipedia.org

  10. Қазақтың ұлттық тағамдары — Уикипедия

    Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

    kk.wikipedia.org