Поиск Google ничего не нашел

Web ІРБІС

irbis.vkolibrary.kz

Нұрғалиева, А. Ет тағамдарын дайындау технологиясы [Мәтін] / А Нұрғалиева .

Урок по технологии на тему "Қазақтың дәстүрлі ет тағамдарын..."

infourok.ru

. Оқушылардың теориялық білімдерін практика жүзінде қолдана білуге үйрету. Ұлттық тағамдарды өз қолдарымен дайындап, қонақ күте білу дәстүрін, әдет салттан хабардар етіп...

Ет тағамдары — Уикипедия

kk.wikipedia.org

Ет тағамдары - еттен, ет өнімдерінен көптеген қою тағам түрлері дайындалады. Мұндай тағамдардағы гарнир массасы 100-200 г-ға дейін, ал тұздығы 50-100 г болады. Тұтынушыға таратылған қою тағамның температурасы 65° С-тан төмен болмауы...

Қазақтың ұлттық тағамдары — Уикипедия

kk.wikipedia.org

Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

Перечень дисциплин ""

main.tpkelbook.com

Перечень дисциплин "".

Бюджеттік бағдарламаны әзірлеу, мемлекеттік мекемелер үшін бюджет...

Account Suspended

shyn.kz

This Account has been suspended.

Қазақ тағамдарын өзге тілде атау орынсыз салтқа айналды.

Тақырыбы: Қазақтың дәстүрлі ет тағамдарын дайындау...

www.metod-kopilka.ru

Ет тағамдарының ішінен қуырдаққа тоқталайық: Қуырдақ таза еттен, өкпе - бауырдан, ішек - қарыннан дайындалады. Қуырдақ дайындау технологиясы Сиыр етінің қуырдағы.

Ет тағамдары. - Казахский язык и литература - В помощь учителю...

collegy.ucoz.ru

Жаңа сабаққа даярлау: -Сендер қандай ет тағамдарын білесіңдер?

Ет өнімдерін дайындау технологиясы Шұжық дайындау...

www.StudFiles.ru

•Шұжықтық ұсақталған етті дайындау және оны қабыққа толтыру.

Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен | tagamdar.kz

tagamdar.kz

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас

Поиск реализован с помощью Yandex XML и Google Custom Search API