Результаты поиска по запросу "ет тағамдарын дайындау":

  1. Урок по технологии на тему "Қазақтың дәстүрлі ет тағамдарын дайындау"

    . Оқушылардың теориялық білімдерін практика жүзінде қолдана білуге үйрету. Ұлттық тағамдарды өз қолдарымен дайындап, қонақ күте білу дәстүрін, әдет салттан хабардар етіп...

    infourok.ru

  2. Технология Практикалық жұмыс «Еттен кеспе, сорпа дайындау"

    • ...ет тағамдарын дайындау технологиясын үйренуге оқушыларды дайындау.
    • Сабақтың түрі: аралас Сабақтың әдісі: түсіндірмелі, практикалық Сабақтың көрнекілігі: жұмыс форма, азық...

    infourok.ru

  3. Тақырыбы: Қазақтың дәстүрлі ет тағамдарын дайындау технологиясы

    • Ет тағамдарының ішінен қуырдаққа тоқталайық: Қуырдақ таза еттен, өкпе - бауырдан, ішек - қарыннан дайындалады. Қуырдақ дайындау технологиясы Сиыр етінің қуырдағы.

    www.metod-kopilka.ru

  4. Ет тағамдарын дайындау технологиясы. — www.45minut.kz

    • Сынып: 9. Сабақ тақырыбы: Ет тағамдарын дайындау технологиясы.
    • Азық-түліктер: 18 г сиыр етінің кесіндісі, 40 г бір бас пияз, 15 мл сұйық май, 30 г қаймақ, 30 мл соя тұздығы, тұз, бұрыш.

    45minutkz.wordpress.com

  5. Қазақтың дәстүрлі ет тағамдарын дайындау

    • Ет тағамдарының ішінен қуырдаққа тоқталайық: Қуырдақ таза еттен, өкпе - бауырдан, ішек - қарыннан дайындалады. Қуырдақ дайындау технологиясы Сиыр етінің қуырдағы.

    bilimdiler.kz

  6. ет тағамдарын дайындау технологиясы

    • Похожие запросы: ет тағамдарын дайындау технологиясы. Сегодня искали.
    • Нұсқау картасы. 1. Қажетті ыдыстар: қазан, пышақ, тақтай, кәкпір. 2. Азық - түліктер: сиыр еті, 2 бас...

    ecobin.kz

  7. u-s.kz/_ld/6/664_cfM.docx

    • Оқушыларды топтарға бөліп, «ет және көкөніс окрошкісін» дайындау үшін тапсырмалар беру
    • 2. «Тағам даярлау практикумы».

    u-s.kz

  8. ас мәзірі | Аспаз жобасы

    • Ыстық тамақ рецептері. Таңғы ас.
    • Дәмді Торттар. Лимон қосылған пирог дайындау. Ет тағамдары.

    baribar.kz

  9. Ет өнімдерін дайындау технологиясы Шұжық дайындау технологиясы

    • •Шұжықтық ұсақталған етті дайындау және оны қабыққа толтыру.
    • Шұжық – қазіргі кезде біздің әлемде халықаралық азық ретінде қолданылады.

    www.StudFiles.ru

  10. дәмді тағам | Аспаз жобасы

    • Тег: дәмді тағам. Ет тағамдары.
    • Балық тағамдары. Қуырылған сазан дайындау. Майонез қосылмаған салат.

    baribar.kz