Сүт қышқылды өнімдердің шығу тарихы | Презентация v3.kz

v3.kz

Айран, басқа да сүт қышқылды өнімдер секілді, пробиотикалық әсері бар, яғни ішек микрофлорасына жағымды әсер етеді және жалпы зат алмасуға қатысады.

сүт қышқылды өнімдер презентация Стевия қосылған арнайы...

www.vitalion.kz

Осыған байланысты, стевия қосылған сүт қышқылды өнімдердің өзектілігі қант Cсылка на ресурс: Стевия қосылған арнайы ашытылған сүт өнімдерін дайындау технологиясы мен рецептурасы | vestnik.nauka.kz.

сүт қышқылды өнімдер смотреть онлайн

kivvi.kz

сүт қышқылды өнімдер. Категория: Все.

Сүт өнімдерін өңдеудің және сүт қышқыл процестері...

irbis.wkau.kz

ББК 36.95 Рубрики: Сүт өнімдері --ҚР Кл.слова (ненормированные): қр -- сүт өнімдері -- ғылыми жиынтық -- бқату -- отандық басылым -- конференция -- сүт қышқылды өнімдер Аннотация: Мақалада қаныққан сүт қышқылды өнімдерді "Каркула" ЖШС...

edu.semgu.kz/ebook/rk/368/9343831e-5c37-11e5-884b-f6d299da70...

edu.semgu.kz

...сүт өнімдері Сүт өнімдерінің қасиеттері мен құрамы Сүт өнімдерінің ассортименті және түрлері Сүт өнімдерінде өтетін биотехнологиялық процесстер Сыр жасау технологиясы Сүт қышқылды өнімдерді жасау және өндеу Жылулық үрдістер және дайын сүт өнімдерінде...

Қышқылдардың жіктелуі, алынуы, олардың химиялық қасиеттері...

sabak.ucoz.org

Мысалы, аспирин-ацетилсалицилді қышқыл, тірі ағзалардың құрамында кездесетін аминқышқылдары, алма, айран, лимонда кездесетін алма қышқылы, сүт

27. Көкөніс толықтырғыш-тарымен сүт қышқыл өнімдерінің...

psu.kz

2. Сүт қышқылды өнім өндіруде өсімдік шикізатын қолдану.

Тапсырманы орындауға қойылатын талаптар

flatik.ru

Тақырыбы: Ұлттық сүт қышқылды өнімдер (айран, құрт, ірімшік, қымыз, шұбат).

Сүт қышқылы — Уикипедия, қазақша ашық энциклопедия

kk.wikipedia.org

Сүт қышқылы, ɑ-оксипропион қышқылы, СН3СН(ОН)СООН – бір негізді оксикарбон қышқылы. Сүт қышқылы жануарлар, өсімдіктер, микроорганизмдердегі зат алмасу нәтижесінде түзілетін маңызды аралық өнім.

Мазмұны

www.diplomkaz.kz

Сүт сондай –ақ амин қышқылдарының, макро және микроэлементтердің, дәрумендердің таптырмайтын көзі болып табылады. Сүт өсімдік өнімдерімен және мал өнімдерімен қосылып, адам тағамының биологиялық құндылығын арттырады.

Поиск реализован с помощью Yandex XML и Google Custom Search API