Результаты поиска по запросу "сүт өнімдерін сақтау":

  1. edu.semgu.kz/ebook/rk/368/dff56213-d8ac-11e6-837f-e041a4724e311-2.doc

    • Сүт және сүт өнімдерін сақтау. Қазіргі заманғы ет өнімдерін сақтау әдістері. Кондитерлік өнімдерге арналған жаңғақтар мен арахистерді сақтау.

    edu.semgu.kz

  2. khabar.kz/archive/kz/o-am

    Database connection error (2): Could not connect to MySQL.Database connection error (2): Could not connect to MySQL.

    khabar.kz

  3. «Сүт және сүт өнімдерін өндіру, сақтау және тасымалдау объектілерін күтіп-ұстауға және пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар» санитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің 2005 жылғы 28 сәуірдегі № 201 Бұйрығы (күші жойылды) - ПАРАГРАФ-WWW

    • «Сүт және сүт өнiмдерiн өндiру, сақтау және тасымалдау объектілерін
    • ҚР Денсаулық сақтау министрдің міндетін атқарушының 2010 жылғы 3 тамыздағы № 588 бұйрығымен күші жойылды.

    online.zakon.kz

  4. 1-2. Сүт және сүт өнімдерін сәйкестендіру

    • 4) сүт және сүт өнімдерін өндіру (дайындау); 5) сақтау, тасымалдау, сату
    • Оларды сақтау және сүт пен сүт өнімдерін өндіруге дайындау қайта өңдеу өнімдерінің адам өмірі мен...

    tengrinews.kz

  5. Новость детально

    Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов...

    kaztag.info

  6. Sut_onimderi_1-2 | 15.Сүтті консервілеу әдістері және сүт консервілерінің сапасын бағалау. Сүт – тез бұзылатын өні, себебі ол микроорганизмдердің дамуы үшін қолайлы орта болып табылады. Сүттің сақтау мерзімін ұзарту үшін консервілеу әдістерін, оның ішінде қоюландыру және кептіру қолданылады.

    • 2. Сүт және сүт өнімдерін өндіруде дәрумендер мен ферменттердің тәжірибелік маңызы, сипаттамасы мен
    • 5.Сүтті қабылдау және сақтау кезіндегі санитарлық гигиеналық талаптар.

    StudFiles.net

  7. 1-2. Сүт және сүт өнімдерін сәйкестендіру

    • 7. Сүтті және сүт өнімдерін өткізу үшін негізгі шарттар мыналар болып табылады: 1) ілеспе құжаттардың болуы; 2) сүт және сүт өнімдері, оны қолдану және сақтау шарттары туралы...

    tengrinews.kz

  8. Сүт және сүт өнімдерін әзірлеу және сату | Бай болу үшін - кәсіп керек!

    • Сүт және қышқыл сүт өнімдеріне мыналар жатады: сүт, қымыз, шұбат, құрт, айран және қаймақ.
    • Қышқыл сүт өнімдерін міндетті түрде жабық ыдыста сақтау қажет.

    imurat.kz

  9. "Сүт және сүт өнiмдерiн өндiру, сақтау және тасымалдау объектiлерiн күтiп-ұстауға және пайдалануға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар" санитарлық-эпидемиологиялық ережелерi мен нормаларын бекiту туралы - "Әділет" АҚЖ

    • 7. Сүт және сүт өнімдерін сақтау, тасымалдау және сату ережелеріне қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар.

    adilet.zan.kz

  10. сүт өнімдерін сақтау | remixg.net

    • Сақтау қоюландырылған сүт. Қоюлатылған сүт 12 ай үшін 0-ден 10 ° С температурада сақталуы тиіс.
    • Енді сіз сүт өнімдерін сақтау шарттарын біледі.

    remixg.net

Похожие запросы

3 класс еңбекке баулу сабақ жұмыс орнын дайындау және еңбек қауіпсіздігін сақтау жоспар

дүниежүзілік денсаулық сақтау ұйымы реферат

денсаулық сақтау министрінің 179 бұйрығына өзгеріс

сүт өнімдерін сақтау мерзімі сабақ жоспар

сүт өнімдерін сертификаттау

дүниежүзілік денсаулық сақтау ұйымы (ддұ)

дүниежүзілік денсаулық сақтау ұйымының дерегі бойынша

ірімшік өнімдерін сертификаттау

қазақстанның дүниежүзілік денсаулық сақтау ұйымына қатысуы

дүниежүзілік денсаулық сақтау ұйымы және қазақстан

История поиска

сүт өнімдерін сақтау

дай доступ одноклассники ру

автоэлектрик талдыкорган выезд круглосуточно

ак узнать адрес по номеру мобильного телефона укра0502771098ина

телеканалы онлайн смотреть бесплатно прямой эфир

dvuh-yarusnye-kletki-dlya-kroley _20-1659318

tkphotoollphy.bottompics.s14.deinprovider.de/test.php?a[]=free mixtape downloads,rap mixtapes,street mixtapes,hip hop music, new mixtapes>copmymusic.com

смотреть онлайн мультики дисней 2015

машина на план актобе

lila nonude model