Если у вас уже есть логин и пароль в системе Univer.kaznu.kz, введите их в меню справа для авторизации в системе. Если вы забыли пароль, ...

  science.kaznu.kz

28 фев 2015 ... 7) әр түрлі тағамдар мен сусындарды қалай ұсынуды білуі; ...... жабайы тірлік құрушы халық етіп көрсетуі қазақтың ұлттық сана-сезімін ...

  conferences.neasmo.org.ua

  xn--j1ahfl.xn--p1ai

Тамақ әзірлеу технологиясы 7- сынып 1- нұсқа Қазақ халқының негізгі азық- түліктік өнім. ... Тақырыбы:Бутерброд жасап үйренеміз Мақсаты:Ұн тағамы наннан ..... Сабақтың тақырыбы: Қазақтың ұлттық сәндік-қолданбалы өнері ...

  kopilkaurokov.ru

Сабақтын тақырыбы : Сүт және сүт тағамдары Сабақтың мақсаты:Сүт және сут ... Зерттеудегі мақсатымыз: Қазақ ұлттық ою - өрнектері туралы жалпы .... Реферат посвящён изучению духовных ценностей русской культуры, ...

  kopilkaurokov.ru

  massaget.kz

  infourok.ru

  stud.kz

  maminclub.kz

Виртуалды зертхана. - Bilimland.kz. 1683 сабақ. Ағылшын тілі. - Bilimland.kz. 1074 сабақ. Қазақ әдебиетінің аудиохрестоматиясы. - Bilimland.kz. 30 сабақ.

  bilimland.kz

  bilim-all.kz

3 мар 2014 ... (Əл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті, Алматы, Қазақстан,. Ақпараттық ...... [Электронный ресурс] / Российская коллекция рефератов. ...... АҚШ сүт тағамдары шағын кешенінің ұйымдастыру-өндірістік ...

  nauka-nanrk.kz

Сдал реферат? Присылай на сайт: [email protected]. Опубликуем вашу авторскую работу в Банке Рефератов >> Узнать подробности.

  bankreferatov.kz

  kazak-tili.neznaka.ru

  elana.kz

Тәжірибелік жұмыс 2017-2018 жылдар арасында Қазақ Ұлттық аграрлық университетінің ...... 176 с. 5. Баракбаев Б. Сүт және сүт тағамдары.// Алматы  ...

  izdenister.kaznau.kz

52-53-б. 2 Қазақстан: Ұлттық энциклопедия. — 6-т. — Алматы, 2004. — 136-б. 3 Қалиев С. Қазақтың сүт тағамдары және оларды әзірлеу технологиясы ...

  articlekz.com

Коллаж (от фр. coller — приклеивание) — приём в искусстве, соединение в одном произведении подчёркнуто разнородных элементов (различных по ...

  ru.wikipedia.org

Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

  kk.wikipedia.org

Page generated - 0.0953161716 (0fd5eb75d31bb3c532e1ae0b5ac333ec)