ƏЛ-ФАРАБИ атындағы ҚАЗАҚ ҰЛТТЫҚ УНИВЕРСИТЕТІ ...... туралы академик И.П.Павлов «Табиғаттың өзі даярлаған тағамдар ...... өнімдерін, десерттік жəне емдік сусындарын, емдік сусындарға ашытқы ...... төмендеуінен халқымыздың арасында түрлі аурудың, соның ішінде тыныс алу жолдары мен қан.

  pps.kaznu.kz

  predmet.kz

  kopilkaurokov.ru

  infourok.ru

Аса майлы тағамнан кейін шай ішуге ұсынылатын жеңсік ас. Майлы тағамның дәмі қыжыл туғызып, көп кекірткенде осы тәттіні жесеңіз майлы тағамның дәмін сезбейсіз. Тамсанып отырып, шайыңызды рахаттана сораптай беріңіз. Бірақ тосапқа май қосылғандықтан, аса құнарлы.

  surak.baribar.kz

Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

  kk.wikipedia.org

  ustazdar-alemi.kz

  zkoipk.kz

  maminclub.kz

Page generated - 0.193379879 (98f3c2635cd498fedb5107ea8a1f180b)