Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

  kk.wikipedia.org

өз халқының «температурасын» түсінуі, хал-жағдайын ұға .... лалар тағамы зауытын ашты. Келесі академик .... ұлттық мәдениет күндерін мерекелейміз. Ұйғыр, корей ...... Өзбек, Тәжік мемлекеттерінде күнделік- ті жұмыста, оқу ...

  kaznmu.kz

  massaget.kz

  reactor.inform.kz

Сәлеметсіздерме. Тобымызға қош келдіңіз?!! Келген екенсіз тіркеле кетіңіз ☺☺☺ Төменде өз пікірлеріңізді қалдырып, пост салып отырсаңыз болады.

  vk.com

«Қазақстан халқы Ассамблеясы – бейбітшілік пен келісімнің, қасиетті ..... орталықтары халыққа ұлттық тағамдары палаудан дәм татқызды. Аталған ...

  assembly.kz

  StudFiles.net

Бүгін біз тәжік асханасының десертін әзірлейміз. Ал біздің бағдарламамыздың қонағы - Шухрат Асатуллаев. Янчмиш. грек жаңғағы - 250гр. қара мейіз – 250гр. кептірілген нан – 50-70гр. бал – 1 ас қасығы. қант пудрасы – 2-3 ас қасығы.

  kazakh-tv.kz

  stud.kz

Тәжіктер (өздерінше атауы – тоджик) — ұлт, Тәжікстан республикасының байырғы халқы. Тәжіктер Тәжікстанда, Өзбекстанда, Ауғанстанда, сонымен қатар Қазақстанда, Түрікменстанда, Ресейде, Иранда тұрады. Тәжік тілінде сөйлейді.

  surak.baribar.kz

  el.kz

7 Шіл 2012 ... 22/05/12 Ссылка на мой видеоблог: http://www.youtube.com/user/GaniA63.

  www.youtube.com

Page generated - 0.1441459656 (4465966592a7e6c3bc73d0cab2da4d41)